Skönhetsgränd ligger i centrala Östersund på

Prästgatan 12

 

I vår avkopplande salong erbjuder vi både
Hudvård- och SPA-behandlingar, Fransförlängning, Färgning av fransar och bryn,Lashlift, Spray tan, Diamond Dembrasion,
IPL-hårborttagning, Fillers, Kosmetisk tatuering vanliga tatueringar och NBE500.

 

Vi håller även utbildningar! 


Kom ihåg att utnyttja ditt presentkort i tid, vi tar ej emot gamla presentkort. Är det fullbokat innan ditt presentkort går ut kan vi lösa in det mot produkter.  

 

 

073-048 12 79

 

info@skonhetsgrand.se


 

0

Vi har fått många frågor angående vår nya cellulitbehandling. I denna behandling skrubbar vi ordentligt dels för att få bort döda hudceller men också för att verkligen få igång blodcirkulationen. För att uppnå bästa resultat av denna behandlingen behöver man göra denna behandlingen som en kurbehandling dvs. ganska intensivt. Vi rekommenderar salongsbehandlingar åtminstone 1/v och att man gör iaf 5 salongsbehandlingar. Sen är det självklart individuellt precis som med allt annat. För att uppnå maximalt resultat behöver du som vill bli av med celluliter också skrubba hemma åtminstone 2 ggr/v. Om du väljer att inte skrubba hemma rekommenderar vi salongsbehandling 2 ggr/v.

15

Före och efter EN kombinationsbehandling, fem veckor mellan bilderna. Kunden önskade jämnare hudton och textur, vi jobbade med microneedling för att läka ärr och läkte ihop och stärkte upp huden med NBE500. Efter en behandling behöver huden läka några veckor innan nästa behandling, nu väntar vi in ännu bättre resultat efter omgång två 😀 #kombinationsbehandling #diamonddermabrasion #microneedling #nbe500

3

Elleevate Lash Lift Mascara är en daglig mascara som kan bäras på fransar med eller utan ett lashlift. Denna speciellt formulerade mascaran passar perfekt med en lashliftbehandling och är mild nog att appliceras omedelbart efter en lyftbehandling i salongen. Elleevate skyddar och främjar sund tillväxt av fransar med keratinkomplex för att skydda och stärka med väsentliga aminosyror arginin och biotin för helande och stärkande resultat. Denna mascara är perfekt för dig som har gjort lashlift eller som bara vill se till att dina fransar får en ordentlig inpackning samtidigt som du har mascara.

Gilla oss på Facebook och du får alltid våra senaste erbjudanden!