ANSIKTSBEHANDLINGAR
 

Vi skräddarsyr behandlingen efter dig och din hy. Vill du ha mer fokus på resultat se under NBE500, Diamond Dermabrasion eller Microneedling
 

LILLA ANSIKTSBEHANDLINGEN

ca 35 min, 490 kr

Hudanalys, rengöring, peeling, lymfriktig skön ansiktsmassage samt vitaminmask. Avslutas med fuktkräm och ögonkräm. Brynplock ingår.
 

CHOKLADDRÖM

ca 45 min, 590 kr

Rengöringskräm med choklad och kaffe. Huden peelas med en choklad/kaffe peeling med finfördelade jojobakorn. Ansikts- ögon-, nack-, och dekolltagemassage med varm chokladolja. Ansiktsmask med choklad. Avslutas med en fuktkräm på choklad, kaffe och havtorn.
 

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING
ca 50 min, 690 kr
Hudanalys, rengöring, peeling, porrengöring och vårdande ansiktsmask. Avslutas med längre ansiktsmassage och anpassad dagkräm och ögonkräm.
Behandlingen anpassas efter din hud och dina önskemål
Brynplock ingår.


KLASSISK LYX FÖR ANSIKTE OCH RYGG
ca 75 min, 890 kr
Vi börjar med en skön längre avslappnande rygg- och nackmassage. Vi fortsätter behandlingen med rengöring hudanalys och peeling. Här ingår våran exlusiva c-vitaminbehandling. Längre ansiktsmassage, mask, dagkräm och ögonkräm.
Behandlingen anpassas efter din hud och dina önskemål
Brynplock ingår.

Kombinationsbehandling av NBE500/Microneedling/Diamond Dermabrasion -  1500kr Behandlingen anpassas efter dina behov och önskemål. Kontakta oss för mer information av denna behandling. 

Microneedling - Se menyn till vänster

Diamond Dermabrasion - Se menyn till vänster

NBE500 - Se menyn till vänster