Vi håller utbildningar inom 3D-bryn och fransförlängning - både online och på plats i salongen. Onlineutbildningen hittar du på www.thenewme.se 

Kontakta oss via mail info@skonhetsgrand.se för nästa kursstart i salongen! 

Pris 10.000kr exkl moms. 

Fransförlängningsutbildning via Magic Eyes   
I utbildningen ingår obligatiorisk härdplastutbildning, kursen är kvalificerad & genomförs enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter 

Vi är av Magic Eyes godkänd som internationellt certifierad utbildningsskola. Magic Eyes var en av de första med utbildning i ögonfransförlängning. Företaget har nu uppdaterat sin utbildning och har en av marknadens bästa lim och fransar.
 
Magic Eyes ha funnits sedan 2004. Under dessa år har det byggts upp en enorm erfarenhet kring ögonfransförlängning. Kraven från marknaden och inte minst myndigheterna ökar för varje dag. Du som går någon av Magic Eyes utbildningar ska veta att du kan göra förstklassiga och säkra behandlingar, följa de lagar och förordningar som finns och att du fått alla förutsättningar för att lyckas och bedriva en seriös verksamhet.
 
Enlig lag måste alla som arbetar med limmen till fransförlängning gå en kurs i arbetsmiljö om härdplaster. Den kursen ingår i utbildningen.
 
Utbildningens innehåll 

- Härdplastutbildning
- Ögats anatomi
- Ögonsjukdomar
- Ögonfransens anatomi
- Smitta och smittspridning
- Irritation och allergi
- Hygien
- Regler för dig som jobbar med kemikalier
- Ergonomi 
- Produkter
- Fransbeskrivning
- Förberedelser innan behandling 
- Fransförlängning teknik och praktiskt arbete 
- Återbesök och borttagning
- Skötsel och reklamationer
- Marknadsföring
- Ekonomi
- Starta företag 
- Kassalagen